Endoma Products B.V. is als onafhankelijke investeerder/ private holding actief op het gebied van beleggen, investeren en financieren van vastgoed en participeren in (startende) ondernemingen.

 

Wij bieden vanuit onze andere discipline “consultancy NOW! ” de nodige strategische en proactieve commerciële en operationele ondersteuning en leiden hiermee uw onderneming en medewerkers mee in een unieke en inspirerende "klantreis". Dit vanuit een "hands-on" strategie-executie met verdere (groei)ontwikkeling van uw organisatie en dat vanuit de positie waar u nu staat tot naar de volgende fase "the next step". De begeleiding vindt plaats vanuit onze ambitie, expertise en kerncompetenties, maar vooral ook enthousiasme om de organisatie in beweging te krijgen...en te houden.

 

Wij verrichten daarom vaak, op interim en/of permanente basis, opdrachten vanuit strategisch perspectief op gebied van general management, sales & marketing en business development. Met een sterke nadruk op commerciële acceleratie en een gestructureerde operationele implementatie. Wij nemen een voortrekkersrol, stellen prioriteiten en verzorgen de operationele aansturing en implementatie van uit te zetten acties en projecten, waarbij naast uiteraard de klanten zeer zeker ook de medewerkers centraal blijven staan. Dit voor diverse opdrachtgevers vanuit verscheidende sectoren, waarbij een ondernemingssfeer en resultaatgerichtheid sterk aanwezig zijn.

 

"Ik hecht waarde aan ondernemerschap en een sterke marktpositie of de ambitie hiertoe. Herkent u zich hierin? Dan maak ik graag kennis met u. Ik onderscheid mezelf niet door alleen de positie in te nemen van een proactieve en ondernemende maar ook als ondersteunende en adviserende partner en werk graag vanuit een directe en open communicatie met korte interne lijnen, waardoor ik snel in staat ben om beslissingen te nemen. Mijn doelstelling is gericht op een lange termijn rendement en daarom werk ik vanuit een lange termijn commitment aan de onderneming waarmee ik samenwerk".

Tot ziens!

Joris van den Enden